Handelsbetingelser for www.ruggit.dk

 

1. Produktinformation
På www.ruggit.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Ruggit via [email protected]

2. Priser
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt ND Design ApS accepterer ordren. Alle priser er inkl. moms.

2.1. Tilbud
Rabatkoder kan ikke anvendes på tilbudspriser.

3. Bestilling
Præsentation af varer sammen med en pris på Ruggit er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Ruggit udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Ruggit om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og Ruggit er først indgået, når Ruggit ved en leveringsbekræftelse fra vores samarbejdspartner LM Lagerhotel, accepterer det af køber afgivne tilbud.

4. Forsendelse og levering
Ruggit bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 1-3 hverdage, efter at vi har modtaget din bestilling, med mindre andet er aftalt i købsprocessen. Dag-til-dag levering gælder hverdage såfremt der er bestilt før kl: 13:00.

5. Betaling
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Ruggit.

Vi modtager følgende betalingskort: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, UnionPay, MobilePay og American Express.

5.1 Betaling ved special-lavede tæpper
Beløbet til betaling af special-lavede produkter, trækkes i forbindelse med ordreafgivelsen til Nepal, da det er et bestillingskøb, hvor varer produceres specielt til dig. Ordrer kan fortrydes og ændres så længe fremstillingen af det specialdesignede produkt endnu ikke er begyndt – kontakt os hurtigst muligt hvis dette er tilfældet. I de fleste tilfælde trækker vi dog først beløbet, når vi afsender den special-lavede vare – dog kan vi ikke yde denne service ved ViaBill ordrer.

6. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

7. Reklamation
Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen. Gerne inden 48timer efter modtagelse.

Der er 2 års reklamationsret på alle varer købt på www.ruggit.dk.

8. Ansvarsfraskrivelse og garanti
Ruggit.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på hjemmesiden igennem siden ”Vedligeholdelse / Garanti”, der findes i bunden af siden.

Såfremt man overholder de på den nævnte side oplyste anbefalinger, yder ND Design ApS en 2-årig garanti på varens kvalitet.
Findes varen inden for en 2-årig periode ikke i rimelig tilstand kan ND Design ApS stilles erstatningspligtige. I en sådan situation skal det dog først dokumenteres med, som minimum billeder, at varen ikke har levet op til det garanterede, og at kunden har fulgt de i fanen ”garanti” oplyste vejledninger.

Varen sendes retur når ND Design ApS kræver dette og dette gøres for ND Design ApS’ regning. Inden for 10 dage efter afsendelse skal køber have tilsendt et tilsvarende produkt eller returneret det fulde købsbeløb.

9. Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved [email protected]. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark eller GLS og ikke alternative pakkedistributører, da dette gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

ND Design ApS betaler de modtagne beløb, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

9.1 Ingen fortrydelses- og returret ved bestillingskøb
Specialdesignede produkter betragtes som bestillingskøb, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3 og der er således ikke fortrydelses- og returret på disse køb. Ordrer kan fortrydes og ændres så længe fremstillingen af det specialdesignede produkt endnu ikke er begyndt – kontakt os hurtigst muligt hvis dette er tilfældet.

9.2 Udvidet returret
I forbindelse med juletilbud er der udvidet returret for varer købt fra d. 01/11-2015 til og med 31/12-2015. Varer købt i denne periode kan byttes til og med 01/02-2016.

10. Varemærke
På vores hjemmeside tilhører alle varemærker, produktnavne, firmanavne og logoer Ruggit. Ingen tilladelse gives enten direkte eller indirekte, i forbindelse med brugen af sådanne navne, fotografier, produktnavne, titler eller ophavsret, som tilhører os eller andre tredjeparter, og en sådan brug kan udgøre en krænkelse af ejernes rettigheder.

11. Forbehold for ændringer

ND Design ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om hvorvidt der er sket ændringer.

12. Persondata

For at kunne handle hos ruggit.dk skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • Email
  • Telefon nummer

Ovenstående data gemmer vi sammen med de varer du har købt i 5 år, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger bliver hverken solgt eller videregivet til tredjepart, medmindre ruggit.dk superstructures eller sælges. En eventuel videregivelse i en salgs-situation vil ske i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning.

Den dataansvarlige er ND Design ApS. Som kunde hos os har du muligvis for indsigt i den personlig data vi har omkring dig og du vil kunne gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne ved at kontakte os på [email protected]

Alle data behandles krypteret.

13. Anden information
Hjemmesiden www.ruggit.dk drives af firmaet:
ND Design ApS  CVR nr: 37642258
Præstekravevej 4, 8541 Skødstrup


14. Nyttige links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk