Kugletæpper

Vi har et stort udvalg af kugletæpper i mange forskellige størrelser og farvekombinationer. Giv din bolig nyt liv med et tæppe fra vores sortiment, som spænder fra de klassiske og farverige kugletæpper – til de moderne og enkeltfarvede, som matcher de mere minimalistiske hjem.

23 Products

Filters
Done
 • kugletaeppe-multicolourkugletæppe der vises i en stue - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Vores Multicolour-kugletæppe er den model der på verdensbasis sælger allerbedst og eksporteres allermest fra Nepal. Kugletæppet indeholder hele 15 forskellige farver og kan give nyt liv til ethvert rum.

 • grå og hvid kugletæppetkugletæppe i lejlighed - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Himal er det nepalesiske ord for bjerg og navnet på dette flotte kugletæppe i grålige nuancer, som leder tankerne hen på de kølige dage i Himalaya.

 • lys grå kugletæppegrå kugletæppe - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Dette lysegrå kugletæppe er lavet af uld i rene, naturlige farver, og det har derfor fået navnet Kharani, som betyder ’grå’ på nepalesisk. Den lyse farve passer perfekt ind i moderne hjem og komplementerer især naturligt træ og pastelfarver.

 • grå, hvid og lyserød kugletæppe - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Bacca betyder ’baby’ eller ’barn’ på nepalesisk, og det er navnet på dette fine kugletæppe. Tæppets lyse nuancer passer perfekt til ethvert børneværelse – men vi synes faktisk, at det kan bruges hvor som helst!

 • hvid kugletæppe - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  ”Seto” er det nepalesiske ord for hvid og navnet på dette smukke og ensfarvede kugletæppe.
  Seto er det perfekte match til de fleste moderne hjem, hvor den nordiske minimalisme er i højsædet. Giv din bolig et rent og frisk look med dette tæppe.

 • mørkegrå kugletæppegrå kugletæppe med en hund - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Khairo er navnet på dette fine kugletæppe, og et ord der betyder ’brun’ på nepalesisk. Khairo-tæppet er lavet af naturlig, mørk uld, hvilket giver det et interessant mix af brune og grå nuancer. Et afdæmpet look og naturlige farver, som passer til de fleste hjem.

 • blå og grøn kugletæppe - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Dette smukke kugletæppe har fået navnet Nilo, som betyder ’blå’ på nepalesisk. Tæppet er inspireret af naturens farver og indeholder otte forskellige farvenuancer – tre blå, tre grønne, en grå og en hvid. Et kugletæppe der passer perfekt til de fleste drengeværelser eller til stuen med havudsigt.

 • blå nuancer kugletæppeblå kugletæppe med hund - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Tilicho er navnet på dette fantastiske kugletæppe i dybe, blålige farver, som er inspireret af en af verdens højest beliggende søer i Nepals bjerge. Bring et stykke af den smukke nepalesiske natur ind i dit hjem med dette kugletæppe i intense blå nuancer.

 • lilla, pink, hvid nuancer kugletæpperfint kugletæppe på børneværelset - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Baijani betyder ’lilla’ på nepalesisk og er navnet på dette yndige kugletæppe i lilla, lyserøde og hvide nuancer. Dette tæppe passer perfekt ind i den feminine boligindretning og vil give dit hjem masser af wow-faktor.

 • grå, lyserød, hvid kugletæppe - 17 % Off
  1.095 kr.1.745 kr.

  Balika betyder ’pige’ på nepalesisk og er navnet på dette fine og feminine kugletæppe fra Ruggit. Tæppet indeholder grå, lyseblå, lyserøde og hvide nuancer og passer perfekt til de fleste pigeværelser.

 • kugletæppe i forskellige farverkugletæppe foran pejs i stue - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Dette karakteristiske kugletæppe indeholder en række kraftige farver, og har derfor fået navnet Bahleo, som betyder ’stærk’ på nepalesisk. Tæppet stjæler al opmærksomhed og kan give et interessant spil i ellers minimalistiske rum.

 • boligcious kugletæppekugletæppe i lejlighed - 17 % Off
  1.095 kr.2.395 kr.

  Et smukt og farverigt design fra den populære bolig-blog Boligcious.
  Du kan læse indlægget og historien om dette tæppe på bloggen hvor du også kan få masser af spændende tips til din boligindretning. Du kan både følge Boligcious på bloggen og på Instagram.

 • pink kugletæppe Out of Stock
  1.095 kr.1.745 kr.

  Dette kugletæppe er sammensat af lyserøde filtkugler og har derfor har tæppet fået navnet Gulabi, som betyder ’lyserød’ på nepalesisk. Et enkelt kugletæppe som passer til de fleste hjem.

 • grøn kugletæppegrøn kugletæppe med lille sød hund - 17 % Off
  1.095 kr.1.745 kr.

  Dette smukke og elegante kugletæppe har fået navnet Hariyo, som betyder ’grøn’ på nepalesisk. Den specielle grønne farve karakteriseres som en rå smaragdgrøn og giver tæppet et eksklusivt look, som især passer godt til lyse og farveneutrale hjem, hvor tæppet kan få lov til at stråle.

 • brune nuancer kugletæppekugletæppe i flotte efterårs farver - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Huido betyder ’efterår’ på nepalesisk og er navnet på dette fine kugletæppe. Tæppet indeholder 13 forskellige varme nuancer af lilla, grøn, brun, gul og orange, som bringer den smukke efterårsnatur ind i hjemmet.

 • sort kugletæppe - 17 % Off
  1.095 kr.1.745 kr.

  Kalo” betyder sort på nepalesisk og er navnet på dette smukke og ensfarvede kugletæppe.
  Er du til det enkle og stilfulde, så er dette tæppe lige noget for dig. Den dybe sorte nuance er iøjnefaldende og vil give dit hjem et dramatisk og cool udtryk.

 • sort, grå, hvid kugletæpperkugletæppe i lejlighed - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Mirkey betyder ’broget’ på nepalesisk og beskriver dette smukke kugletæppe i farverne sort, hvid og grå. Et af vores mere enkle filtkugletæpper, og lige noget for de mere minimalistiske hjem. Et tæppe som på samme tid fremstår neutralt og iøjnefaldende.

 • mortilmernee kugletæppekugletæppe i flotte farver - 17 % Off
  1.095 kr.2.395 kr.

  Louise er mor til Merle og Neel, og det er der kommet en inspirerende blog ud af – nemlig Mortilmernee, som du kan læse lige her. Og Louise har designet et fantastisk og farverigt kugletæppe, som du kan få fingrene i lige her. Du kan også følge Mortilmernee på Instagram.

 • gul, hvid, grå nuancer kugletæpperkugletæppe i soveværelset - 17 % Off
  1.095 kr.3.095 kr.

  Pahelo betyder ’gul’ på nepalesisk og er navnet på dette fine filtkugletæppe i brune, grå og gule nuancer. Et unikt og sommerligt tæppe i friske, iøjnefaldende farver.

 • pastel farvet kugletæppe - 17 % Off
  1.095 kr.1.745 kr.

  Dette smukke Pastela-kugletæppe er en hyldest til de fine pastelfarver. Tæppets grå, lysegrønne, sarte gule, lilla og lyserøde nuancer vil pifte enhver bolig op og give den et sommerligt udtryk.

 • grå, sort, blå kugletæppe - 20 % Off
  1.095 kr.2.895 kr.

  Dette smukke kugletæppe i grå, blå og hvide nuancer har fået navnet Rara. Tæppet består af seks forskellige nuancer, og det har et køligt og afdæmpet udtryk, som passer til de fleste moderne hjem.

 • sabinasverden kugletæppekugletæppe i lejlighed - 17 % Off
  1.095 kr.2.395 kr.

  Dette smukke kugletæppe er et eksklusivt design af bloggeren og boligskribenten Sabina Haysen. Besøg Sabinas blog og læs mere om hendes design lige her. Du kan også følge Sabinasverden på facebook.

 • blå og grønne nuancer kugletæpper - 17 % Off
  1.095 kr.2.395 kr.

  Samudra er det nepalesiske ord for hav og navnet på dette smukke kugletæppe fra Ruggit. Som navnet antyder er tæppets mange grønne og blå nuancer en hyldest til havet og dets forunderlige og fortryllende farvespil.