Om Ruggit

Vores mission er at sælge kvalitetstæpper til rimelige priser, og derfor kan du altid stole på, at pris og kvalitet hænger sammen, når du handler hos Ruggit. Ruggits filtkugletæpper fremstilles af ren uld, og de kan sammensættes i alle tænkelige mønstre og farvekombinationer. Vi får altså skræddersyet kugletæpperne, så de matcher netop din stil og behov.

om ruggit uldtæpper
Værdier

Hvem står bag Ruggit?

Vi er et team af kompetente personligheder, der brænder for at give dig den allerbedste kundeoplevelse, når du handler hos Ruggit. Vi går op i kvalitet, hurtig levering, support og ja – alt det, du ellers måtte få brug for som kunde hos os.

Vi ønsker altid at yde den allerbedste service, og vi arbejder målrettet for at indfri følgende:

  • At leveringen sker med det samme. Vi bestræber os på at levere din ordre på næste hverdag efter bestilling.
  • At vores produkter lever på til dine forventninger med hensyn til udseende, kvalitet og pris.
  • At vores service altid ledsages af et smil, og at du får nøjagtig den hjælp og service, som du har brug for.

Hvem laver produkterne?

Produktionen

I Nepal har man i flere hundrede år brugt uld i produktionen af tæpper, tasker, tøj og meget mere. Som resultat er det nu muligt at købe fantastiske filtkugletæpper af uld i høj kvalitet.

Vores tæpper er produceret i Kathmandu, hovedstaden i Nepal, og regionen deromkring.

Vores nepalesiske håndværkere

Vores tæpper produceres primært af kvinder, mens omkring 10% af de 50-60 ansatte hos vores leverandør er mænd.

De ansatte er ofte nepalesere, som kommer fra mindre landsbyer i oplandet og som ikke har færdiggjort en gymnasial uddannelse. Men det kan også være kvinder fra lavindkomstfamilier, som laver tæpperne i deres fritid for at supplere til eksempelvis husholdningen og børnenes skolegang.

Arbejdsløshed

Fattigdom og arbejdsløshed er et stort problem i Nepal, og derfor er vi stolte af, at vores virksomhed og afsætningen af filtkugletæpper gennem tiden har beskæftiget og lønnet mange nepalesere. Vi er glade for, at vi på den måde kan bidrage til en bedre hverdag og velfærd for dem og deres børn.

Vi – og vores leverandør – benytter ikke, og tager stor afstand fra, børnearbejde. Alle ansatte hos vores leverandør er myndige.

Processen – 1, 2, 3!

Vores kugletæpper er fremstillet af 100% rå-uld fra New Zealand, som vores leverandør køber af lokale importører.

Rå uld

Den rene rå-uld bliver farvet af professionelle. Der bliver hverken brugt toksinske eller allergifremkaldende stoffer i fremstillingen af de multifarvede kugler.

Formning af kuglerne

Filtkuglerne formes i varmt sæbevand, hvorefter de skylles rene for sæbe, afkøles og tørres i solen. Længe før man opfandt strikning og vævning anvendte man filt, og faktisk er filt et af de ældste kendte tekstiler.

Syning

Filtkugler i forskellige farver syes sammen som perler på en snor med en gammel teknik. Denne teknik holder filtkuglerne tæt sammen og sikrer robuste og holdbare kugletæpper.