Guirlander

Pynt op til hverdag og fest med disse fine og farverige guirlander. Med vores forskellige modeller og farvekombinationer kan du matche netop din personlige smag og indretning. Slyng guirlanderne om juletræet, skab bohemehygge i sommerhuset eller brug dem som et permanent, festligt indslag i dagligstuen. Mulighederne er uendelige!

5 Products

Filters
Done
 • lyserød guirlande - 20 % Off
  96 kr.165 kr.

  Dekorér dit hjem med denne fine og enkle Bacca-guirlande. Guirlanden består af fire smukke nuancer og pasteller – og er perfekt til børneværelset og kolonihavehuset, eller som festlig udsmykning til barnedåben eller fødselsdagen. Kun fantasien sætter grænser!

 • grå guirlande - 20 % Off
  96 kr.165 kr.

  Denne elegante og enkle guirlande er inspireret af vores Mirkey-kugletæppe. Guirlanden er holdt i sorte, hvide og grå toner – og det eksklusive look passer perfekt til det moderne og minimalistiske hjem.

 • multifarvet guirlande Out of Stock
  96 kr.165 kr.

  Nu fås den farverige bestseller – Multicolour – også som festlig og farvestrålende guirlande. Guirlanden indeholder, ligesom Multicolour-tæppet, hele 15 forskellige, smukke farver, og den vil med garanti sætte kulør på ethvert rum og enhver festlig begivenhed.

 • grøn guirlande - 20 % Off
  96 kr.165 kr.

  Denne fine guirlande er inspireret af vores populære kugletæppe Nilo og dets mange smukke grønne og blå nuancer. Guirlanden passer perfekt til de fleste drengeværelser eller til stuen med havudsigt.

 • blå guirlande - 20 % Off
  96 kr.165 kr.

  Dekorér dit hjem med denne fine og enkle Rara-guirlande. Guirlanden i grå, blå og hvide nuancer er perfekt til børneværelset og kolonihavehuset – eller som festlig udsmykning til barnedåben eller fødselsdagen. Kun fantasien sætter grænser!